EXTRA DIENSTEN

Fotografie

 

Ook voor foto opdrachten kunt u bij Spring Lake Productions terecht. Een fotograaf kan gelijktijdig met bijvoorbeeld, een cameraploeg de foto's verzorgen. Handig voor product video's / foto's, catalogus en web producten of voor een belangrijke gebeurtenis. De op elkaar afgestemde teams dragen zorg, er geen belangrijk ogenblik gemist hoeft te worden.

Offerte aanvragen..

 

Grafische vormgeving

De videoproducties die wij vervaardigen kunnen worden voorzien van titels en andere grafische elementen. Zo kunnen we uw videoproductie personaliseren en voorzien van iedere gewenste huisstijl, logo's en foto's.

 

Cranes & Flycam

 

Eén van onze specialiteiten is het bedienen van speciale camera's als: Crane's, flycam's, track cam's, star cam's en remote heads als de Z-head en Flighthead. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met éénmans bedienbare cranes als de Scannercrane en Jimmy Jib.

 

 

Lucht opnames / Airial shots

 

Voor speciale lucht opnames zijn wij ervaren met het draaien vanuit een helikopter. Daarnaast onderhouden wij ook contacten met professionele drone teams die in het bezit zijn van de benodigde vergunningen. Informatie aanvragen...